نکته بادمجانی

در این روزگار برای ادمهایی مثل من که عاشق بادمجان هستند سرخ کردن ان معضل است. میشه با کم ترین روغن سرخ کرد؟ 

برای سرخ کردن 5 کیلو بادمجان در حالت معمول باید 3تا روغن سرخ کردنی گرفت! این یعنی دراز به دراز مردن!

اما روش من :

دوتا ماهیتابه که حتما یکی در داشته باشد.

اصولا بادمجان وقتی حالت خیس خورده و رنگش کدر میشه امادگی داره برای پس دادن روغن. پس در ماهیتابه ای که دردار است بادمجانهارو قرار میدیم و روغن میریزیم و درشو میبندیم. روی حرارت کم انگار قرار است فقط بپزد نه اینکه سرخ شود غرض چیزی شبیه خیس خوردن در روغن است.

زمانی که چند بار این ور و اونور کردیم و روغن به درونش نفوذ کرد برمیداریم و داخل اون یکی ماهیتابه میندازیم. زیر ماهیتابه بدون در زیاد است تا سرخ شوند.

بادمجانها هنگام سرخ شدن روغن زیادی پس میدهند و میشه گفت دیگه روغن نمیخورند. میشه دوباره روغن های پس داده شده رو به ماهیتابه دردار اضافه کرد تا جایی که مجدد نیاز به روغن جدید داشته باشیم. 

وقتی تموم شد میبینید در ضرفی که بادمجانهای سرخ شده رو گذاشتید کمترین روغن وجود داره و بادمجانها ترد میشوند. البته به شرط اینکه پای گاز باشید و از ابتدا هر چند ثانیه اونهارو برگردونید. 

/ 0 نظر / 6 بازدید